Camp Honota

Color War – avagy mit is jelent a “színek háborúja”?

Color War – avagy mit is jelent a “színek háborúja”?

Kettéosztott tábor, egy cél, egy család!

A tábor első napján kialakítunk két csapatot, a szürkéket és vörösöket. Kitalálunk egy csapatnevet és még saját zászlót is készítünk. 

Eleinte csak ismerkednek a sportokkal és a csapattársakkal, de ha már mindenki felkészült, kezdetét veszi az igazi verseny! A délelőtti edzéseken korosztályonként sportolnak a srácok, de délután és este összecsapnak különböző sportokban, vetélkedőkben a szürkék és a vörösek.

Kosárlabda, foci, amerikai foci, vízilabda, íjászkodás, 1 perc és nyersz, és még sorolhatnánk. Számtalan sportban kipróbálják magukat, megtapasztalják miben jók,

 mi az, ami tetszik nekik, de a legfontosabb, hogy megtanulnak küzdeni!

Megtanulnak csapatban játszani, örülni a másik sikerének, tisztességesen nyerni és becsülettel veszíteni. A hét folyamán a csapatjátékokra pontokat kapnak, melyeket egész héten gyűjtik. 

Ez alapján a záró estén kihirdetésre kerül a GYŐZTES CSAPAT!

sporttábor, nyári tábor, csapat

Tavaly a „Szürke Farkasok” csaptak össze a „Vulkán Terminátorokkal”. Nagyon szoros küzdelem volt tele igazi harccal és kitartással, amit egy érzelemdús focimeccs döntött el a tábor utolsó napján. A cél ugyanaz volt, bizonyítani, félelmeket leküzdeni és nyerni! Mindeközben igazi családdá kovácsolódtunk össze, ahol életre szóló barátságok köttettek. A Te fiad vajon idén benne lesz a győztes csapatban? 😉

Ha nem szeretnéd, hogy gyermeked lemaradjon egy olyan dologról, ami igazán különlegessé teszi a nyári tábort, akkor jelentkezz mihamarabb!