Camp Honota

Gyakran ismételt kérdések

A nagy múltú testvértáborunk (Camp Winadu) az Onota tó mellett helyezkedik el. Szerettük volna, ha minél szorosabb lenne a kötödés, ami már a táborunk nevében is megjelenik. A “H” betű pedig a “Hahn” családnevünk kezdőbetűjét jelzi. Így jött létre a Camp Honota elnevezés.

Táborunkat néhány dolog különbözteti meg a többi sporttábortól. Elsőként az Amerikai táborhagyományokat és a “kütyü mentességet” emelnénk ki, másrészről pedig a sportok és programok sokszínűségét. Mi azt szeretnénk elérni, hogy egy nagy család legyünk és , hogy a gyerekek, egész évben azt várják, mikor találkoznak legközelebb a táborban.

Amerikában egy fiú sporttábor mintáját láttuk, innen jött az ötlet, hogy Mi is egy fiú sporttábort indítunk. A nagy érdeklődésre való tekintettel elgondolkodunk azon, hogy lánytábort is szervezzünk.

Igen mindenkinek van táboroztatásban szerzett tapasztalata.

A turnusok ideje 6 nap.

Helyszín: Pest megye, Tamás Tanya Csemő, Szélmalom dűlő 4, 2713

 

 

A gyerekek négyesével vannak elhelyezve faházakban, korosztályok szerint. A fürdés a faháztól különálló vizesblokkban történik.

A tábor éttermében több ezer gyermek fordult meg az elmúlt évek során, így sikerült összeállítani egy olyan menüsort amely a gyerekek kedvenceit tartalmazza.  Már a regisztrációkor szűrjük, hogy kiknek van speciális igényük. A tábor konyhája és a gyerekfelügyelők is maximálisan fel vannak ezekre készülve. Az érintett gyerekek szüleivel az étkeztetéssel kapcsolatban személyesen is konzultálunk. A gyerekek nem hozhatnak magukkal nasit, ezeket napi snack-el váltjuk ki.

Egyelőre csak átutalással lehet fizetni. A jelentkezést követően emailben értesítjük a szülőket a fizetési információkról. A részvételi díj megérkezését követően elektronikus számlát állítunk ki.

A táborba vasárnap kora délután várjuk a gyerekeket, távozni pedig a turnus végén péntek délután kell. A táborba jutást egyénileg kell szervezni, de szívesen segítünk abban, hogy az egy településről érkező családokat összekötjük.

Természetesen. Csapatunkban van egy egészségügyi dolgozó, aki napi szinten ellátja ezeket a feladatokat.

Nem kell., a tábor díja magába foglalja a gyerekekre kötött balesetbiztosítás díját is.

Pár héttel a tábor kezdete előtt, emailben megküldünk egy listát, hogy mit hozzanak és mit ne hozzanak a gyerekek magukkal a táborba.

Napi 24 órában elérhető lesz egy telefonszám, ahol bármikor tájékoztatást kaphatnak a szülők a gyerekekről. Természetesen, ha a szülő vagy gyermeke nagyon szeretne beszélni egymással ezalatt a 6 nap alatt, akkor erre biztosítunk lehetőséget bármikor. Továbbá egy zárt facebook csoportot hozunk létre a szülőknek, ahová napi szinten töltünk fel képeket az aznapi eseményekről 🙂

Ilyen rövid időre nem tervezünk nyílt napot és látogatási lehetőséget sem, azonban a tábor utolsó napján, a szülőkkel és gyerekekkel közösen tervezünk egy “visszatekintést”.

A júliusi járványügyi helyzet fogja meghatározni, hogy milyen szabályozásnak kell megfeleljünk. A járványügyi hatóság által ajánlott védelmi intézkedéseket, be fogjuk vezetni a tábor mindennapjaiba.

Facebook