Camp Honota

Miért jó táborozni?

Miért jó táborozni?

Miért jó táborozni egy ottalvós táborban?

Elgondolkodtál már azon, hogy miért küldd a gyermeked ottalvós sporttáborba? Mégis mi a jó abban? Nincs a gyerekeknek suli, nincs házi, nincs edzés, nincsenek versenyek, egész nap ellehetnek otthon. Tiszta Hawaii!!

csapat

 

Mi úgy gondoljuk, hogyha már itt az egész nyáriszünet, akkor szeretnénk egy hetet igazán varázslatossá tenni a srácoknak. 

Egész évben tele voltak a gyerekek kötelezettségekkel, talán egy kis nyomással is, de most végre felszabadulhatnak. Azáltal, hogy eljönnek táborozni, kimozdulnak az otthoni megszokott helyről, új emberek közé kerülnek, megismerkedhetnek egy csomó új sráccal, akikből egy pár igazán jó barátot szerezhetnek! Ráadásul ez a barátság úgy alakul ki, hogy közben király programokon vesznek részt! Ezek a kapcsolatok, ezek az élmények olyan mély benyomással lesznek rájuk, hogy felnőtt korukban is örömmel fognak rájuk visszaemlékezni.

Engedjétek, hogy kikerüljenek a szülői védőszárnyak alól!

Hogyan olyan élethelyzetbe kerüljenek, ahol saját döntéseket kell hozniuk, ahol önállóan kell felöltözniük, véleményt nyilvánítaniuk. Ahol nem számít, hogy ki honnan, milyen háttérből érkezik, mert ebben az egy hétben igazi családként viselkedünk egymással!

Tudjuk, hogy nehéz Őket elengedni, de meglátjátok MEGÉRI!

medence, nyár